2014 m. liepos 11 d., penktadienis

Merginų dėžutės, dekoruotos juostelėmis

Su vyresnėmis merginomis (14-16 metų) rankdarbių būrelių metu puošėm dėžutes. Vienos jas dekoravo dekupažu ir dabino iš juostelių pačių darytomis gėlėmis, kitos dar ir dangtelį puošė  ant audinio juostelėmis siuvinėtomis gėlėmis.
Amelijos, Karolinos ir Anos darbai.





2014 m. liepos 7 d., pirmadienis

Rankdarbių kursų laikas ir kainos vasaros metu

Dėmesio!

Vasaros metu kursų grupės nebus renkamos. Tad kviečiu į individualius užsiėmimus. Dėl laiko prašau susisiekti el. paštu rankdarbiumokykla@gmail.com arba telefonu 8 675 15554.
Kursų kainos būtų tokios: jeigu užsiėmimas vyktų dienos metų (ir pasibaigtų iki 17 val), tuomet kaina būtų kaip įprastinių neindividualių kursų. Jeigu užsiėmimas vyktų vakare (nuo 17 val), tuomet kaina būtų kaip individualių užsiėmimų. Kainas rasite prie smulkesnio kiekvienų kursų aprašymo.

Mergaičių tekstilinės lėlės

Mokslo metus užbaigėm, kurdamos štai tokias dailias tekstilines lėles. 
Lėlių autorės: Anastasija (12 metų), Polina (6 metai), Ugnė (10 metų)


2014 m. liepos 3 d., ketvirtadienis

Nėrimo/mezgimo klubo pirmieji rudens darbai buvo...

Jau galima sakyti praeitų mokslo metų pradžios nėrimo ir mezgimo klube pirmas rankdarbis buvo krepšių/krepšelių nėrimas. Nesudėtingas darbas, tačiau labai gera buvo pradėti nuo tokio. O mokslo metus baigėm ...suknelių mezgimu :) Kai tik turėsiu galutinių variantų nuotraukas, būtinai parodysiu :)
O kolkas žvilgsnis į pirmus 2013-ųjų rudens susitikimus :)




2014 m. liepos 1 d., antradienis

Juostelėmis siuvinėta Daivos rankinė

Paskutinė šio pavasario rankdarbių klubo tema buvo rankinė su metaliniu užsegimu. Vienos siuvo ir puošė nėriniais, kitos tiesiog siuvo arba tik nėrė. O Daiva siuvo ir siuvinėjo juostelėmis. Pasigrožėkite :)

 Mimozos ir laumžirgiai - kaip gyvi. Net mano katė atėjo patikrinti :D